Корпоративний недержавний пенсійний фонд Національного банку України презентував результати роботи за 2016 рік
14 березня 2017 року

Корпоративний недержавний пенсійний фонд Національного банку України презентував результати роботи за 2016 рік

Директор Департаменту з управління діяльністю КНПФ НБУ Олег Курінний представив увазі колег результати діяльності фонду та щорічної оцінки справедливої вартості активів інвестиційного портфелю й аудиторської перевірки за 2016 рік. За його словами, протягом минулого року фонд працював стабільно і вперше за два роки отримав інвестиційний прибуток у розмірі 114 мільйонів гривень.

 «У 2016 році ми остаточно привели активи фонду до їх справедливої вартості і сьогодні це ліквідні та високодохідні фінансові інструменти. Також було впроваджено нову методику обчислення вартості активів відповідно до Міжнародних стандартів фінансової звітності. Справедлива вартість активів, яка на 31.12.2016 складає 1 040,8 млн грн, підтверджена експертами ТОВ «Ернст енд Янг» – компанії, що входить до четвірки найбільших консалтингових компаній світу», – зазначив Олег Курінний.

 Серед важливих досягнень Корпоративного недержавного фонду також було впровадження системи управління фінансовими ризиками. «Ми стали першими серед недержавних пенсійних фондів, хто запровадив подібну систему », - зауважив директор Департаменту.

 Для зручності учасників фонду минулого року запрацювала низка нових безкоштовних сервісів: гаряча лінія, смс-інформування про стан рахунку, Персональний онлайн кабінет.

Присутні на зустрічі працівники Національного банку взяли участь в обговоренні звіту, особливу зацікавленністьвикликали фінансові показники діяльності фонду, законодавчі особливості діяльності, плани  на майбутнє тощо.

 Ознайомитись із Річною звітністю Корпоративного недержавного пенсійного фонду НБУ за 2016 рік, підтвердженою ТОВ Аудиторська фірма «ПрайсвотерхаусКуперс (Аудит)», ви можете ознайомитися за посиланням.

Відгуки та пропозиції щодо :