КНКПФ НБУ буде продавати непрофільне майно через ProZorro.sale
21 квітня 2017 року

19 квітня Корпоративний недержавний пенсійний фонд Національного Банку України та ProZorro.sale підписали меморандум про співпрацю у новому спільному проекті Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, Фонду державного майна та Transparency International Україна, який поширюється на сферу продажів державної власності.

Сергій Козаченко, директор департаменту з управління діяльністю Корпоративного недержавного пенсійного фонду Національного Банку України наголосив: «ProZorro.sale – це прозора та потужна система реалізації непрофільних активів державних підприємств. Ми наслідуємо приклад нашого засновника, Національного Банку України, який нещодавно приєднався до проекту.

Наразі Корпоративний недержавний пенсійний фонд Національного Банку України є найбільшим у системі недержавних пенсійних фондів України. Вартість активів 1,07 млрд грн, з яких близько 5% – непрофільні активи, які ми готові реалізовувати через систему ProZorro.sale».

Нагадаємо, що з січня 2017 року реалізація заставленого Національному банку майна здійснюється Фондом гарантування вкладів фізичних осіб виключно через систему торгів ProZorro.Продажі.

Відгуки та пропозиції щодо :