Департамент з управління діяльністю КНПФ НБУ провів зустрічі з пенсіонерами
25 квітня 2017 року

Департамент з управління діяльністю Корпоративного недержавного пенсійного фонду Національного банку протягом лютого-квітня 2017 року провів зустрічі з учасниками Фонду, які вже отримують пенсійні виплати. Такі зустрічі вже стали традиційними – працівники Департаменту щороку у 1-2 кварталі відвідують усі регіони України з метою інформування учасників про результати діяльності Фонду за минулий рік, отримання зворотного зв’язку від учасників щодо якості надаваних послуг. Завершальна зустріч 2017 року відбулася минулого тижня в Києві з участю директора Департаменту з управління діяльністю КНПФ НБУ Сергія Козаченка.

 

Сергій Козаченко проінформував пенсіонерів Фонду, які мешкають у Києві, про стабільну роботу КНПФ, повідомив про головні фінансові показники за 2016 рік. Особливу увагу було приділено питанню складу активів Фонду, чинників зростання вартості активів, розміру та джерел отримання прибутку в звітному році, поточному стану претензійно-позовної роботи щодо проблемних активів.

Також учасникам зустрічі було презентовано новий сайт Фонду, який буде введено в експлуатацію у 2-му кварталі, повідомлено про нові безкоштовні сервіси, впроваджені в 2016 році – гарячу лінію, щомісячне СМС-інформування про зарахування пенсії та по стан рахунку, персональний онлайн-кабінет учасника Фонду.

 

Сергій Козаченко підкреслив, що пріоритетом діяльності Фонду на найближчі роки визначено дотримання консервативної інвестиційної стратегії, що покликано сприяти стабільному зростанню активів за мінімального рівня ризику; підвищення якості обслуговування учасників.

 

Наприкінці зустрічі доповідач відповів на запитання учасників і запропонував їм висловити побажання та критичні зауваження щодо роботи Фонду. Зібрані пропозиції буде опрацьовано та, за можливості, втілено в життя. Учасники в свою чергу подякували команді Департаменту, відзначивши якість її роботи зі стабілізації діяльності Фонду.

 

Ознайомитись із річною звітністю Корпоративного недержавного пенсійного фонду Національного банку України за 2016 рік, підтвердженою ТОВ Аудиторська фірма «ПрайсвотерхаусКуперс (Аудит)», а також із презентацією, яку було зроблено на зустрічі, можна за посиланнями.

Відгуки та пропозиції щодо :