Аудит КНПФ НБУ здійснюватиме ПрАТ «КПМГ Аудит»
29 вересня 2017 року

29 вересня 2017 року Корпоративний недержавний пенсійний фонд Національного банку України уклав угоду про надання аудиторських послуг з ПрАТ «КПМГ Аудит».

«Ми доклали чимало зусиль, щоб зробити діяльність Фонду максимально прозорою для його учасників, і укладання угоди про аудит з компанією «Великої четвірки» є важливим елементом цього процесу» – зазначив Сергій Козаченко, директор Департаменту з управління діяльністю КНПФ НБУ.

Відповідно до умов угоди, ПрАТ «КПМГ Аудит» (KPMG) проводитиме аудит річної фінансової звітності Фонду та річної звітності Фонду з недержавного пенсійного забезпечення за 2017-2020 роки.

KPMG належить до т. зв. «Великої четвірки» найбільших світових аудиторських компаній і працює в Україні з 1992 року.

Основна ідея методики проведення аудиту, яку застосовує KPMG, полягає у тому, щоб проводити аудит, ґрунтуючись на оцінці ризиків, які можуть істотно вплинути на дані звітності. У КПМГ впроваджені спеціальні внутрішні процедури контролю якості, які є обов’язковими для дотримання усіма фірмами - членами мережі KPMG. Компанія вживає усіх необхідних заходів для того, щоб запобігти потенційним конфліктам інтересів.

Ще однією перевагою підходу KPMG до проведення аудиту є використання найсучасніших засобів і технологій під час виконання аудиторських процедур.

Відгуки та пропозиції щодо :