Про призначення директора Дирекції з управління діяльністю КНПФ НБУ
5 січня 2015 року

Сьогодні, 3 грудня 2014 року, директором Дирекції з управління діяльністю Корпоративного недержавного пенсійного фонду Національного банку України (далі – корпоративного пенсійного фонду) призначено Олега Курінного.

Голова Національного банку України Валерія Гонтарева зазначила, що перед новопризначеним керівником поставлені складні завдання зі збереження та примноження коштів учасників корпоративного пенсійного фонду і висловила сподівання, що він гідно впорається з ними.

“Олег Курінний зарекомендував себе як високопрофесійний і компетентний фахівець з питань фондового ринку та ринку прямих інвестицій. На моє переконання, саме такий кваліфікований фахівець з високим рівнем досвіду та знань має очолити управління діяльністю нашого корпоративного пенсійного фонду, особливо в період трансформації його інвестиційної політики”, – сказала Валерія Гонтарева.

Олег Курінний народився 18 березня 1972 року в м. Києві. Має дві вищі освіти: у 1996 році закінчив Академію праці і соціальних відносин та здобув кваліфікацію спеціаліста з економіки, а в 2001 році – Український інститут розвитку фондового ринку Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана за спеціальністю “Фінанси” та здобув кваліфікацію магістра з фінансового ринку. Володіє англійською мовою.

Уся трудова діяльність Олега Курінного пов’язана з роботою із цінними паперами, залученням фінансування, реалізацією інвестиційних проектів тощо. З 1998 до 2000 року він працював у ВАТ “Міжрегіональний фондовий союз” на посадах головного спеціаліста, начальника управління клірингу та розрахунків. З 2000 до 2006 року – заступник директора, керівник бек-офісу ТОВ “Драгон Капітал”, а з 2006 року – директор ТОВ “Драгон Девелопмент”.

Відгуки та пропозиції щодо :