Оприлюднено річну фінансову звітність КНПФ НБУ за 2022 рік та звіт незалежних аудиторів
7 квітня 2023 року

Повідомляємо, що 31.03.2023 незалежний аудитор КНПФ НБУ, ПрАТ «КПМГ Аудит», надав висновок за підсумками перевірки річної фінансової звітності Фонду за Міжнародними стандартами фінансової звітності за 2022 рік.

Зазначимо, що аудиторська фірма ПрАТ «КПМГ Аудит» належить до т. зв. «великої четвірки» провідних міжнародних аудиторських та консалтингових компаній. Для забезпечення високої якості зовнішнього аудиту, Рада КНПФ НБУ залучає компанії «великої четвірки» для проведення перевірки фінансової звітності Фонду вже протягом 8 років.

Варто наголосити, що за підсумками перевірки фінансової звітності КНПФ НБУ за 2022 рік аудитор надав немодифікований висновок (unqualified opinion), який Фонд отримує вже втретє (за 2020, 2021 та 2022 роки). Такий високий результат повністю відповідає завданням щодо забезпечення прозорості діяльності та якості публічної звітності, передбаченим Стратегією КНПФ НБУ 2017-2022.

Детально ознайомитися з річною фінансовою звітністю КНПФ НБУ за Міжнародними стандартами фінансової звітності за 2022 рік та аудиторським висновком можна на сайті Фонду в розділі Звітність/Річна за посиланням

Відгуки та пропозиції щодо :