Графік здійснення періодичних пенсійних виплат на 2023 рік
6 липня 2023 року

Шановні учасники КНПФ НБУ!

Для полегшення планування персональних надходжень та витрат для учасників Фонду, на сайті КНПФ НБУ оприлюднено графік здійснення періодичних пенсійних виплат на поточний рік, який надалі оновлюватиметься щорічно. Посилання на графік розміщено в розділах «Виплати», «Учасникам», а також в розділі «Запитання».

Оприлюднення графіку періодичних пенсійних виплат є результатом стабільної роботи Фонду, завдяки чому стало можливим прогнозування дат здійснення виплат у довгостроковій перспективі. Втім, звертаємо вашу увагу на те, що в деяких випадках фактичні дати виплат можуть відрізнятися від запланованих, із урахуванням особливостей технологічного процесу здійснення періодичних пенсійних виплат, а також під впливом зовнішніх чинників. Нагадуємо, що відповідно до пункту 2.8 розділу 2 договору про виплату пенсії на визначений строк, КНПФ НБУ здійснює періодичні пенсійні виплати в період із 5 по 15 число кожного місяця протягом строку дії цього договору.

У разі виникнення питань, ви можете звертатися на безкоштовну гарячу лінію Фонду за телефоном 0-800-50-51-80, або на електронну пошту Фонду за адресою [email protected].

 

Відгуки та пропозиції щодо :