Сайт Фонду відтепер і в мобільних гаджетах
15 березня 2019 року

Раді повідомити, що запрацювала адаптивна версія сайту Корпоративного недержавного пенсійного фонду Національного банку України, knpf.bank.gov.ua

Департамент з управління діяльністю КНПФ НБУ постійно працює над удосконаленням послуг та сервісів для комфортної взаємодії учасників із Фондом. Впровадження адаптивної версії сайту Фонду – ще один крок на цьому шляху.

Зручна система навігації дозволить вам швидко знаходити потрібну інформацію і здійснювати необхідні операції зі смартфона або планшета.

Відтепер ви можете з мобільного пристрою:

  • переглядати сторінки сайту – завантаження відбувається за кілька секунд, оскільки всі елементи спрощено, а їхній розмір зменшено;
  • відстежувати стан вашого пенсійного рахунку, а в разі виникнення запитань за допомогою сервісу "Онлайн-консультант" отримати відповідь від фахівців Департаменту;
  • стежити за новинами Фонду під час подорожі, відрядження тощо;
  • знайомитися з іншою інформацією про Фонд, а також із основами законодавства в галузі недержавного пенсійного забезпечення будь-де та будь-коли.

Сподіваємося, вам сподобається користуватися новою версією сайту. Будемо вдячні за відгуки та пропозиції щодо зручності пошуку інформації на сайті, а також діяльності та якості обслуговування у Фонді.

Нагадуємо, що реалізацію сучасних клієнтських сервісів передбачено Стратегією Фонду 2017-2022, тож ми продовжуємо вивчати інновації та найкращі практики провідних закордонних та вітчизняних фінансових установ, щоб ставати кращими для вас.

Відгуки та пропозиції щодо :