Корпоративний недержавний пенсійний фонд Національного банку презентував підсумки діяльності у 2017 році
5 травня 2018 року

Департамент з управління діяльністю Корпоративного недержавного пенсійного фонду Національного банку України провів традиційні щорічні звітні зустрічі з учасниками Фонду – працівниками Національного банку та пенсіонерами.

18 квітня відбулася презентація результатів діяльності Фонду за 2017 рік для працівників Національного банку, а 24 квітня – для пенсіонерів-учасників Фонду.

Директор Департаменту, член Ради фонду Сергій Козаченко розповів про ключові досягнення Фонду за минулий рік.

Так зокрема, у 2017 році було затверджено Стратегію КНПФ НБУ на 2017-2022 роки, впроваджено комплексну систему управління фінансовими ризиками. Уперше за всю історію діяльності КНПФ НБУ вдалося досягнути зростання одиниці пенсійних активів на 21% річних, а доходності активів на рівні 18% річних.

«Виконання зобов’язань перед учасниками Фонду для нас на першому місці. Сьогодні КНПФ НБУ -  єдиний недержавний пенсійний фонд в Україні, який здатен здійснювати протягом року 50 млн гривень виплат пенсіонерам, підтримуючи при цьому високу ліквідність та нарощуючи активи», – зазначив Сергій Козаченко.

Під час презентації Сергій Козаченко відповів на запитання учасників, зокрема щодо бачення діяльності Фонду в контексті майбутньої пенсійної реформи.

Зазначимо, що такі щорічні зустрічі з учасниками у столиці та регіонах з метою інформування про результати діяльності Фонду, отримання зворотного зв’язку щодо якості надаваних послуг, ознайомлення з новими сервісами та послугами вже стали традиційними.

Ознайомитися з презентацією із зустрічі можна за посиланням. Звітність КНПФ НБУ за 2017 рік, затверджену Радою Фонду 26 лютого, разом із висновками незалежного аудитора оприлюднено за посиланням. Сайт Фонду: https://knpf.bank.gov.ua/

 

Відгуки та пропозиції щодо :